

The APJ Partner Summit, from 9–12th July in Phuket promises to be a memorable convergence of industry leaders, technical innovators, and decision-makers within the partner community in APJ.

The Summit is designed to provide an immersive experience to foster collaboration, innovation, and meaningful connections within our partner community, and to learn about the latest in Trellix and in the Cybersecurity landscape.

The event agenda delivers a blend of keynote sessions and detailed technical breakout sessions, providing comprehensive insights into all Trellix's strategic products and services that you can tailor to your preferences by building your own agenda for the event.

TUESDAY, 9 July 2024				
Time	3:00 - 7:00 pm		Hotel check ins	
	7:00 - 10:00 pm		WELCOME RECEPTION & BARBECUE	

Wednesday, 10 July 2024					
	9:00 am - 12:30 pm		Main Stage Sessions		
	9:00 - 9:15 am	15 min	Opening Address - Neville Vincent		
Session 1	9:15 - 9:40 am	25 min	Partnering for a Secure Future - Sam Henderson Ned Speed		
	9:40 - 10:25 am	45 min	Cyber resilience and the evolution of cybersecurity		
Coffee break	10:25 - 10:55 am	30 min			
	10:55 - 11:40 am	45 min	SOC 3.0 - Automate investigations with artificial intelligence		
Session 2	11:40 - 12:05 pm	25 min	Platinum sponsor main stage session - Macnica		
	12:05 - 12:30 pm	25min	Sponsors panel discussion - Gold sponsors		
Lunch break	12:30 - 2:00 pm	90 min			
			Breakout Sessions		

Breakouts	2:00 - 5:00 pm		Sales Stream - Enablement		Technical Stream 2	Technical Stream 3
Session 3	2:00 - 3:15 pm	75 min	Session 1 - Our Way of Selling (3 Whys into Deal Reg)	1) Building a robust cyber strategy with XDR	3) Modernize your endpoint security platform with EDR and GenAl powered investigation	2) Elevating network security with advanced detection and response
Coffee break	3:15 - 3:45 pm	30 min				
Session 4	3:45 - 5:00 pm	75 min	Sales Enablement: Email Security - Sales Session	2) Elevating network security with advanced detection and response	1) Building a robust cyber strategy with XDR	3) Modernize your endpoint security platform with EDR and GenAl powered investigation
	5:00 - 7:00 pm		Free time			
	7:00 - 10:00 pm		Dinner - Arou	nd the world the	me - M Beach Club	

Thursday, 11 July 2024						
	9:00 - 10:00		Main Stage Sessions			
Session 1	9:00 - 9:30 am	30 min	Operationalizin	g Threat Intellig	ence	
Session i	9:30 - 10:00 am	30 min	Silver sponsors - Fireside chat			
Coffee break	10:00 - 10:30 am	30 min				
Breakouts	10:30 - 1:00 pm		Sales Stream - Enablement	Technical Stream 1	Technical Stream 2	Technical Stream 3
Session 2	10.30 - 11.45	75 min	Sales Enablement: Endpoint Security - Sales Session	3) Modernize your endpoint security platform with EDR and GenAl powered investigation	2) Elevating network security with advanced detection and response	1) Building a robust cyber strategy with XDR

Session 3	11.45 - 1:00	75 min	Sales Enablement: Data Security - Sales Session	4) We catch what other solution miss - EMAIL and collaboration security update	5) Trellix Demo Platform - Update and best practices	6) Data Security Update - DLP & Encryption
	1:00 - 2:00		NETWORKING	LUNCH		
			Breakout Sessions			
Breakouts	2:00 - 5:00		Sales Stream - Enablement	Technical Stream 1	Technical Stream 2	Technical Stream 3
Session 1	2:00 - 3:15	75 min	Sales Enablement: NDR - Sales Session	6) Data Security Update - DLP & Encryption	4) We catch what other solution miss - EMAIL and collaboration security update	5) Trellix Demo Platform - Update and best practices
Coffee break	3:15 - 3:45	30 min	Coffee Break			
Session 2	3:45-5:00	75 min	Sales Enablement: XDR - Sales Session	5) Trellix Demo Platform - Update and best practices	6) Data Security Update - DLP & Encryption	4) We catch what other solution miss - EMAIL and collaboration security update
	5:00 - 7:00		FREE TIME			
	7:00 - 10:00		AWARDS DINNER - BOND THEME			

Partner	Partner Summit - FRIDAY, 12 July 2024					
Time	9:00 am - 12:00 pm		SOULFUL WORK ACTIVITY			
			To be held on site at the hotel - packing bags of supplies for local communities			
			Not compulsory due to flights			
	12:30 PM		END OF CONFERENCE			